Mandag, 14. maj 2018 - af Juliane Olsen

Dronning Elizabeth ser Meghan Markles brudekjole før brylluppet

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Foto: AOP
Som en af de første vil dronning Elizabeth se Meghan Markles brudekjole inden brylluppet den 19. maj i tråd med kongelig tradition.

Når brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle skal stå den 19. maj, vil dronning Elizabeth være en af de første, der har set brudekjolen på forhånd.

Det sker for at sikre, at Hendes Majestæt kan godkende designet, og på den måde får hun altså et forspring i forhold til de mange TV-seere.

- Vi forstår, at dette er kongelig tradition. Jeg ved, at brude som Autumn Kelly, som blev gift med Peter Phillips gjorde det, siger royal reporter Emily Nash ifølge hellomagazine.com.

 

Dronning Elizabeth godkender forhåbentligt kjolen

Hun fortæller, at hvis brudekjolen lige nu opbevares på Windsor Castle, så er det en fin ære at vise regenten den på forhånd. I samme ombæring er det nærliggende at stille spørgsmålet om, hvad der sker ifald, brudekjolen ikke falder i dronningens smag.

Kommentaren lyder fra Emily Nash, at det er der nok ikke umiddelbart mange, der tør tænke på, men mon ikke den britiske majestæt giver tommelfinger op ad.

Dronningen godkender også prinsesse Eugenies brudekjole

Det var samme procedure, da hertuginde Catherine skulle giftes med prins William tilbage i 2011, og her bar en meget omtalt brudekjole designet af Alexander McQueen.

Når et andet barnebarn, prinsesse Eugenie, giver sit ja til Jack Brooksbank til oktober, så vil dronning Elizabeth også have fået et smugkig.

Rygterne om Meghan Markles brudekjole har været mange, siden forlovelsen blev offentliggjort i november, men dagen nærmer sig nu, hvor spændingen bliver udløst.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden