Dronning Elizabeth serverede masser af bryllupslækkerier

Fotomontage: Dronning Elizabeth, indsat; prins Harry og hertuginde Meghan.

Fotos: ALL OVER PRESS

Dronning Elizabeth bød prins Harry og hertuginde Meghan samt deres mange gæster på en delikat frokost efter vielsen.

Lørdag, 19. maj 2018 - af Marianne Singer

Dronning Elizabeth er vant til store, kongelige fejringer og imponerede også denne gang alle, da hun var vært ved den store frokostreception efter vielsen af prins Harry og hertuginde Meghan i St. George's Chapel på Windsor Castle. 

Alle 600 gæster, der var med i kirken, deltog i receptionen i festsalen St George's Hall på slottet, hvor der blev serveret en udsøgt menu, som Kensington Palace har offentliggjort. 

Små lækkerier 

En lang række canapeer: 

Skotske jomfruhummere svøbt i røget laks med citrus creme fraiche 

Grillede engelske asparges svøbt i cumbriansk skinke 

Ærte panna cotta med vagtelæg med lemon jernurt

Tomat og basilikum tartar med basilikumperler

Pocherede æg fra frilandshøns med en let krydret yoghurt og ristet aprikos 

Kroketter af confit Windsor lam, stegte grøntsager og skalotteløgmarmelade

Aspargesspyd med mozarella og soltørrede tomater 

Delikate råvarer

Derudover blev der serveret følgende små retter: 

En frikassé af kød fra fritgående kyllinger med morkelsvampe og nye porrer

Ærte og mynte risotto med ærteskud, trøffelolie og crispy parmesan 

Langstegt Windsor slag med æble kompot og flæskesvær 

Søde desserter

Til dessert fik gæsterne serveret champagne og pistacie macarons 

Appelsin crème brûlée tarteletter 

Miniature rabarber crumble tarteletter