Dronning Elizabeth serverede masser af bryllupslækkerier
Dronning Elizabeth er vant til store, kongelige fejringer og imponerede også denne gang alle, da hun var vært ved den store frokostreception efter vielsen af prins Harry og hertuginde Meghan i St. George's Chapel på Windsor Castle.
Alle 600 gæster, der var med i kirken, deltog i receptionen i festsalen St George's Hall på slottet, hvor der blev serveret en udsøgt menu, som Kensington Palace har offentliggjort.
Små lækkerier
En lang række canapeer:
Skotske jomfruhummere svøbt i røget laks med citrus creme fraiche
Grillede engelske asparges svøbt i cumbriansk skinke
Ærte panna cotta med vagtelæg med lemon jernurt
Tomat og basilikum tartar med basilikumperler
Pocherede æg fra frilandshøns med en let krydret yoghurt og ristet aprikos
Kroketter af confit Windsor lam, stegte grøntsager og skalotteløgmarmelade
Aspargesspyd med mozarella og soltørrede tomater
Delikate råvarer
Derudover blev der serveret følgende små retter:
En frikassé af kød fra fritgående kyllinger med morkelsvampe og nye porrer
Ærte og mynte risotto med ærteskud, trøffelolie og crispy parmesan
Langstegt Windsor slag med æble kompot og flæskesvær
Søde desserter
Til dessert fik gæsterne serveret champagne og pistacie macarons
Appelsin crème brûlée tarteletter
Miniature rabarber crumble tarteletter