Torsdag, 13. marts 2014 - af Hanne Rask

Dronning Elizabeth skriver brev til engelsk skolepige

Foto: AOP
Dronningen har svaret en skolepige, der var oprevet over mordet på soldaten Lee Rigby.

En engelsk skolepige har anmodet dronning Elizabeth om at indføre en national sørgedag over mordet på soldaten Lee Rigby, der sidste år i marts blev dræbt på åben gade i London.

Og den 87-årige monark var hurtig til at takke den kun 11-årige Millie Garland, for at dele sine tanker og bekymringer. Allerede en uge efter modtog Millie Garland et personligt svar fra dronningen, der lovede, at hun ville videregive pigens anmodning til premierminister David Cameron. Det skriver Hello.

Millie Garland skrev til Buckingham Palace efter at have set domfældelsen af Lee Rigbys mordere på TV. Hun havde ikke mindst ondt af offerets lille søn, der nu ikke længere har en far. Derfor måtte hun gøre noget, forklarer hendes mor, Judy.

Stolt af datteren

- Vi er stolte af vores datter. Tænk, at hun røres i sit hjerte og fører det helt til toppen. Vi troede blot det med at skrive et brev, var en god ide, hun havde fået. Vi ventede bestemt ikke et svar, så da det kom, var det noget af en overraskelse. Vi kunne slet ikke tro det, siger Millies mor og tilføjer, at hendes datter var så glad for brevet, at hun tog det med i skole for at vise det til sine klassekammerater.  

Og selv er Millie Garland tilfreds med, at hun gjorde noget. Uanset om hendes ønske bliver opfyldt eller ej.

- Jeg håber, der bliver indført en mindedag, men hvis det ikke sker, bliver jeg ikke ked af det. Det accepterer jeg, siger Millie Garland.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden