Dronning Elizabeth søger arbejdskraft

Dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeth.

Foto: AOP
Nu kan du arbejde for den britiske kongefamilie, der søger hjælp til deres heste og ponyer.

Hvis du er interesseret i at arbejde for den britiske kongefamilie og også holder af heste, skal du fatte pennen og skrive en ansøgning til det britiske hof senest den 2. maj.

Det meddeler hoffet på sin hjemmeside.

Den 87-årige dronning Elizabeth er meget glad for heste, og hun er ikke den eneste i kongefamilien – således er datteren prinsesse Anne, der har deltaget i disciplinen Military ved OL i 1976, og barnebarnet Zara Philips også meget hesteinteresserede.

Derfor spiller heste og ponyer en stor rolle i familien, der nu søger hjælp til pleje og pasning i de kongelige stalde.

Rengøring og træning

I job-beskrivelsen står der, at man bliver tilknyttet stalden ved Windsor Castle, og at man skal være god til at ride og have erfaring med arbejdsgangen i en stald. Man bliver ansvarlig for alle aspekter af plejen af kongefamiliens heste og ponyer, og med til jobbet hører også at gøre rent i staldene. Det drejer sig dog ikke kun om at strigle og muge ud, for man også være med til at træne de firbenede dyr.

Det britiske kongehus ønsker en medarbejder, der ud over at være dygtig inden for det rent hestefaglige også er god til at kommunikere klart og effektivt, kan arbejde selvstændigt og også kan arbejde sammen med andre.

Arbejdstiden er angivet til 48 timer om ugen, men man skal gerne være fleksibel omkring arbejdstiderne, der også kan byde på weekendarbejde. Startlønnen er 20.000 pund, svarende til omkring 180.000 danske kroner, men ifølge Female First vil man samtidig få anvist en bolig ved Windsor Castle.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden