Torsdag, 3. juli 2014 - af af royalista.com og Karina Didriksen

Dronning Elizabeth strålede i gul til Commonwealth Games

Dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeth.

Foto: AOP
Den britiske monark lagde onsdag vejen forbi sportsarrangementet i Glasgow sammen med sin mand prins Philip.

Selv om man er statsoverhoved for Commonwealth og konstitueret monark for 16 lande i Commonwealth, skal man stadig have officiel adgang til de kommende Commonwealth Games, der løber af stablen i Glasgow i Skotland fra d. 23. juli til 3. august.

Klædt i en gul Karl Ludwig-frakke og en Angela Kelly-hat, besøgte dronning Elizabeth II og hendes mand, prins Philip, forskellige arenaer til de kommende sportsbegivenheder, inklusiv Emirates Arena og Sir Chris Hoy Velodrome. Her overværede de cyklister fra de skotske nationalhold køre en hurtig omgang på banen.

Hilste på børn

Dronningen fik officielt adgang via Kelvin Hall Uniform and Accreditation Centre og blev positivt overrasket, på trods af at arrangørerne havde fortalt, at hun ikke blev underlagt de samme sikkerhedstjek som normale gæster, når hun kom på besøg.

Dronningen og hertugen af Edinburgh modtog det officielle Glasgow 2014-skotskternede slips og sjal under deres besøg, selv om det er uvist, om de vil bære dem under besøget.

Dronning Elizabeth stoppede også op for at hilse på nogle gæster og havde favnen fyldt med blomster. De små børn virkede dog noget forundrede over, hvorfor den søde dame med blomsterne, de mødte, var så vigtig.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden