Fredag, 13. maj 2016 - af Maria Rode Olsen

Dronning Elizabeth vandt årligt heste væddeløb

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth.

Foto: AOP
Dronning Elizabeth strålede, da hendes hest vandt det årlige heste væddeløb ved Windsor Castle.

Klædt i gummimstøvler, vest, bluse og nederdel og med et blomstret tørklæde om hovedet deltog dronning Elizabeth den første dag i det årlige heste væddeløb og show ved Windsor castle. 

Sammen med sin mand, prins Philip, ankom hun til banerne, hvor der var forskellige ridestævner, leksioner og hesteshows.

Det royale hesteshow ved Windsor Castle har været en tradition i 66 år, og dronning Elizabeth, der stadig rider jævnligt, deltager med glæde. 

I år havde arrangementet dog en hård start på grund af voldsomme regnskyl i området.

Det betød at man måtte aflyse arrangementets rigtige første dag i onsdags, for første gang nogensinde, men heldigvis var banerne klar dagen efter. 

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Dronning Elizabeth vandt

Den engelske monark har selv heste med i den store konkurrence, og i år kunne hun glæde sig ekstra over den skønne dag. 

Hendes hest vandt nemlig et af løbene og sikrede sin ejer en gave i form af et gavekort til dagligvarebutikken Tesco. Og dronning Elizabeth var tydeligvis glad for sin gevinst. Det skriver Hello Magazine.

Efter de forskellige aktiviteter om dagen bliver der vist et storslået show og parade i anledning af dronningens 90 års fødselsdag. Det hele kører ind til søndag den 15. maj, hvor dronningen deltager i aftenaktiviteterne som æresgæst.

dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth.

Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden