26. dec. 2012
Af af Malan Joensen

Dronning Elizabeth vandt over forkølelsen og gik i kirke

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth
Foto: AOP
Den britiske kongefamilie var rigt repræsenteret ved gudstjeneste i Sandringham

Briternes dronning Elizabeth har døjet med forkølelse i juledagene, og søndag var det så slemt, at hun ikke kunne gå i kirke - ifølge avisen Daily Mail er det sandsynligvis aldrig sket før.

I går kunne kirkegængere i Mary Magdalene-kirken i Sandringham, i nærheden af kongefamiliens landsted, se en rask og smilende dronning ankomme til gudstjeneste sammen med en stor del af familien.

Den 86-årige dronning var klædt i en turkis Peter Enrione-dragt med matchende hat fra Rachel Trevor-Morgan, og hun smilede stort, da hun blev begavet med blomster og gaver fra de mange tilskuere.

Hun fik så mange, at hun måtte have børnebørnene prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice til at hjælpe med at bære.

Deres far prins Andrew var også med til gudstjenesten, ligesom dronningens mand prins Phillip, prinsesse Anne og Timothy Laurence, grevinde Sophie og prins Edward samt deres datter lady Louise.

Prinsesse Annes børn Zara Phillips med ægtemanden Mike Tindall og Peter Phillips med hustruen Autumn Kelly sørgede også for at gøre gudstjenesten til en familieudflugt.

Prins Charles og hertuginde Camilla var også en del af følget, men han måtte dog undvære begge sønner.

Prins Harry er i Afghanistan, hvor han passer arbejdet som helikopterpilot, og prins William tilbringer julen sammen med hertuginde Catherine hos hendes forældre i Berkshire.

Læs mere om: