6. mar. 2014
Af Karina Didriksen

Dronning Elizabeth vil lære at synge

Dronning Elizabeth mødte sangeren Gary Barlow i 2012.
Dronning Elizabeth mødte sangeren Gary Barlow i 2012.
Foto: AOP
Gary Barlow fra Take-That har fortalt den britiske monark, at hun kan blive god til at synge, hvis hun får undervisning.

Dronning Elizabeth afslørede en hidtil ukendt side af sig selv, da hun fortalte den britiske sopran Laura Wright, at hun gerne vil lære at synge.

23-årige Laura Wright skal optræde med sangen ”God Save the Queen” på Twickenham Stadium i weekenden, og da hun mødte dronning Elizabeth til et event på Buckingham Palace, brød regenten ud i sang.

- Da jeg talte med hende, sang hun et par linjer fra en af Gary Barlows sange, fortæller Laura Wright ifølge The Telegraph til Daily Mail.

Tilbød sangundervisning

- Det lød, som om hun havde en skøn stemme. Jeg tilbød hende faktisk nogle sangtimer, men jeg tror, hun er en meget travl dame, tilføjer Wright.

Take That-stjernen Gary Barlow skrev dronningens officielle sang til diamantjubilæet i 2012, og her fik de to sig en snak.

- Dronningen fortalte mig, at Gary Barlow havde sagt til hende, at alle kan synge – det handler bare om at blive undervist – og det er jeg helt enig i, udtaler Laura Wright.

Læs mere om: