Onsdag, 18. marts 2020 — af Lene Skriver Bak

Dronning Elizabeths 69-årige datter trodser corona-udbruddet: Holder aftale

Prinsesse Anne
Prinsesse Anne.
Foto: Mega
Dronning Elizabeths eneste datter, prinsesse Anne, har trodset det omsiggribende corona-udbrud og overholdt sin aftale med en af sine protektioner.

Prinsesse Anne, der er den eneste datter af dronning Elizabeth og prins Philip, tog mandag til The National Coaching Convention, som det hele tiden havde været planlagt.

Den 69-årige prinsesse er vice-protektor for British Horse Society (BHS), der er Storbritanniens største hestesports-velgørenhedsorganisation.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mødet i National Coaching Convention blev afholdt på Addington Equestrian Centre i Buckinghamshire.

Prinsesse Anne mødte uddannelsesteamet og heste, trænere og ryttere fra British Horse Society og så verdensklasseryttere demonstere deres kunnen under sit besøg.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Ifølge BHS blev ekstra sikkerhedsforanstaltninger sat i værk for at passe på de flere end 300 gæster, der var samlet på Addington Equestrian Centre.

- Vi gør præcis som regeringen har anvist. Vi har ekstra håndsprit og vi opfordrer folk til at vaske deres hænder, sagde en talsmand ifølge ugebladet Hello Magazine.

Indtil videre har prinsesse Anne, der fylder 70 år til august, stadig aftaler i kalenderen, der ikke er aflyst eller udskudt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden