Dronning Elizabeths hattemager laver bittesmå hatte til Lego-figurer

Udstilling i anledning af Royal Ascot-væddeløbet.

Udstilling i anledning af Royal Ascot-væddeløbet.

Foto: AOP
Rachel Trevor Morgan, der er kongelig hofleverandør til det britiske hof, fremstiller miniature-hatte i forbindelse med hestevæddeløbet Royal Ascot.

Hestevæddeløbet Royal Ascot, der især er kendt for de kvindelige tilskueres enorme hatte, er lige om hjørnet. For at markere begivenheden har den kongelige hattemager Rachel Trevor Morgan fået en ganske interessant bestilling.

Opgaven gik ud på at skabe skræddersyede hatte til forskellige medlemmer af den kongelige familie, herunder dronning Elizabeth II, hertuginde Camilla af ​​Cornwall, prinsesse Eugenie, prinsesse Beatrice, prinsesse Annes datter Zara Philips, hertuginden Catherine af ​​Cambridge og hendes mor Carole Middleton.

Rachel Trevor Morgan, som har haft titel af "Kongelige Hofleverandør til Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II" siden 2014, har set sine hatte båret af dronningen siden 2006.

Trevor Morgan sagde:

- Vi var nødt til at være meget kreative med, hvordan vi skalerede vores kreationer ned. Jeg brugte toppen af ​​en parfume flaske som form til hendes majestæts hat, og sømme så små som disse har virkelig behov for særlig omsorg og opmærksomhed. Hver hat er cirka 12 gange mindre end en af ​​mine sædvanlige mønstre, og hver eneste detalje er præcis som den ville have være på én af mine “normale” hatte – bare meget mindre.

Hattemageren har også postet et opslag på sin Facebook-side, som viser den ømfindtlige proces.

Hattene bliver udstillet i det britiske Legoland ved Windsor indtil udgangen af ​​Ascot den 21. juni.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com

Dronning Elizabeth i Lego med en Rachel Trevor-Morgan-hat.
Foto: AOP

Dronning Elizabeth i Lego med en Rachel Trevor-Morgan-hat.

Hattemageren Trevor Rachel Morgan.
Foto: AOP

Hattemageren Trevor Rachel Morgan.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden