Torsdag, 4. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Dronning Elizabeths rørende hilsen til prins Philip

Dronning Elizabeth og prins Philip
Foto: Mega
Dronning Elizabeths mand prins Philip er blevet opereret og er på hospitalet. I dag har kongehuset lagt et skønt billede op på de sociale medier af Elizabeth og hendes Philip i en speciel anledning.

For Storbritanniens dronning Elizabeth er det naturligvis hårdt at have sin mand prins Philip, 99 år, indlagt på hospitalet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Elizabeth og Philip sammen

Prins Philip har onsdag fået foretaget et indgreb på grund af sine hjerteproblemer, og han skal nu blive længere tid på hospitalet, hvilket må bekymre dronningen og resten af den kongelige familie.

I dag har kongehuset lagt et skønt billede op på de sociale medier af Elizabeth og hendes Philip i en speciel anledning.

Dette omtales af flere britiske medier som Hello Magazine, der også viser det særlige parportræt.

Fokus på litteratur

Anledningen til det fine billede på opslaget på kongehusets sociale medier i dag, torsdag den 4. marts, er den såkaldte World Book Day, hvor man fejrer litteraturens betydning for alle.

På det gamle billede af regentparret fra 1976 kan man se dem glade sammen i biblioteket på Balmoral Castle I Skotland.

Rørende hilsen

Billedet af dronning Elizabeth og hendes mand anses af mange englændere for at være en rørende hilsen fra dronningen til sin mand prins Philip, der altså i disse dage er indlagt på et hospital i London.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden