9. feb. 2021
Af Marianne Singer

Dronningens datter begejstrer: Deler afslappet billede hjemme fra stuen

Dronning Elizabeth og prinsesse Anne. 
Dronning Elizabeth og prinsesse Anne.
Foto: Mega
Prinsesse Anne har delt et herligt billede hjemme fra sin tv-stue i forbindelse med, at hun nød en rugby-kamp sammen med sin mand.

Det har vakt begejstring på de sociale medier, efter at dronning Elizabeths datter, prinsesse Anne, har delt et billede hjemme fra tv-stuen på det britiske kongehus' Instagram-profil @theroyalfamily.

Prinsesse Anne, 70, delte billedet i forbindelse med, at hun, som protektor for det skotske rugby-team, heppede på det skotske hold sammen med sin mand, Sir Timothy Laurence, 65, da de vandt den eftertragtede Calcutta Cup-trofæ i kampen mod England.

BILLED-BLADET har fået lov at vise opslaget delt af @theroyalfamily/Buckingham Palace

Almindelig og afslappet

Billedet, der viser parret i deres hyggelige tv-stue hjemme i Gatcombe Park i Gloucestershire, har fået mange positive kommentarer på de sociale medier.

Folk bemærker især, hvor almindelig og afslappet prinsesse Annes stue ser ud og synes, at det er herligt, at det ikke ser ud til, at der er blevet ryddet specielt op, inden billedet blev taget.

Fine detaljer

Og så bliver der lagt mærke til, at prinsesse Anne har sat sig godt tilrette på en blød pude i den blomstrede farverige sofa.

Andre fine detaljer er en hundekurv ved siden af tv'et, hunde- og fuglebøger i reolen og de søde hestefigurer og familiebilleder i reolen.

Læs mere om: