Dronningens oldebørn vilde med heste

Savannah på fire og Isla på to var henrykte over karruselturen med far og mor.

Savannah på fire og Isla på to var henrykte over karruselturen med far og mor.

Foto: All Over
Savannah og Isla Phillips på fire og to år slægter deres oldemor, dronning Elizabeth, på, når det gælder interessen for heste. Selv om de er af en lidt anden slags end dem, majestæten foretrækker.

Se, så er der noget ved at komme på besøg hos oldemor! På dronning Elizabeths enorme Windsor Castle afholdes i denne weekend The Royal Windsor Horse Show med 3500 deltagere fra hele verden. Majestæten selv er naturligvis mest interesseret i de firbenede af kød og blod, men hun har også sørget for, at der er heste, der passer bedre, hvis man kun er hhv. fire og og to år - som hendes to oldebørn, Savannah og Isla Phillips. De er døtre af prins Annes eneste søn, Mark Phillips og hans hustru, den canadiske Autumn Kelly.

I parken ved Windsor var der nemlig også opstillet en flot børnekarrusel med bl.a. nogle fornemt dekorerede heste. De faldt absolut i de små kongeliges smag, og de tog sin en solid rundtur på hesteryg med far Peter og mor Autumn og kan så glæde sig til, at de om nogle år nok skifter interessen for børnekarruseller ud med begejstring for fornemme heste af den ægte slags.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden