Mandag, 3. august 2020 — af Malan Joensen

Efter alvorligt trafikuheld: Sådan hjalp prins Charles

Prins Charles. Indsat: Sophie Winkelman, Lady Frederick Windsor, med datteren Isabella.
Prins Charles. Indsat: Sophie Winkelman, Lady Frederick Windsor, med datteren Isabella.
Fotomontage: MEGA
Da et medlem af den kongelige familie blev hårdt kvæstet i en trafikulykke, sørgede prinsen for god hjælp under rekonvalesceringen.

Prins Charles, 71, er en sand ven i nøden, når nogen i familien har brug for hjælp.

Da den britiske skuespiller Sophie Winkelman, 39, der også er kendt som Lady Frederick Windsor, fordi hun er gift med Frederick Windsor, søn af dronning Elizabeths fætter prins Michael af Kent, i 2017 kom ud for en alvorlig trafikulykke, stod prins Charles klar til at hjælpe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver Hello Magazine.

Sophie Winkelman, der er mor til to små børn, fik livstruende kvæstelser ved ulykken, og hun var få milimeter fra at blive lam i benene.

Da prins Charles hørte om den frygtelige ulykke, fik han en god idé.

Han vidste, at hjælp til madlavning kan være guld værd i en småbørnsfamilie, hvor den ene forælder er indlagt eller sengeliggende.

Prins Charles sørgede simpelthen for, at der hver dag blev sendt mad hjem til Sophie og hendes familie, så de ikke skulle tænke på at stå i køkkenet, mens hun kæmpede for at komme på benene igen.

- Prins Charles fornemmede, helt korrekt, at alt ville være kaos derhjemme, så han bad sin kok om at tage sig af os i stedet for at tage sig af ham. Så vores frokost og aftensmad blev i ugevis tilberedt i Clarence House og derefter leveret hjem til os, fortalte Sophie Winkelman til ugebladet, og understregede, at det var en helt fantastisk hjælp at få.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden