Mandag, 13. januar 2020 - af Marianne Singer

Efter chok-besked: Harry og Meghan klar til afgørende møde

prins harry
Hertuginde Meghan og prins Harry. 
Foto: Mega
Efter at have meddelt, at de træder tilbage som fremtrædende kongelige og ønsker at være økonomisk uafhængige, skal prins Harry og hertuginde Meghan mandag til et vigtigt møde hos dronning Elizabeth.

Det rystede ikke bare briterne og den britiske presse, men efter sigende også dronning Elizabeth, da prins Harry og hertuginde Meghan onsdag den 8. januar helt uventet offentliggjorde en meddelelse på deres Instagram-profil om planerne for deres fremtid. 

I opdateringen skrev prins Harry og hans hustru, hertuginde Meghan, blandt andet, at de vil træde tilbage som såkaldte "senior medlemmer" i det britiske kongehus, arbejde på at blive økonomisk uafhængige og fremover dele deres tid mellem Nordamerika og Storbritannien. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange spekulationer 

Efterfølgende har sagen fyldt de britiske medier døgnet rundt og der har været mange spekulationer omkring, hvad præcis udmeldingen betyder og hvordan den britiske kongefamilie, med dronning Elizabeth i spidsen, kommer til at håndtere den komplicerede sag. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Nu ser det ud til, at der snart kommer nyt fra det britiske kongehus omkring prins Harry og hertuginde Meghans fremtid. 

Samler familien

Ifølge BBC News, der har talt med det britiske hof, samler dronning Elizabeth mandag prins Charles, prins William og prins Harry på Sandringham godset i Norfolk til et møde om prinseparrets fremtidige roller. 

Hertuginde Meghan, der lige nu opholder sig i Canada med parrets søn Archie på knap ni måneder, vil være med på en telefonlinie. 

Hurtig løsning 

Det forventes dog ikke, at der vil blive truffet en endelig beslutning om noget afgørende allerede mandag. 

Dronning Elizabeth håber dog på at finde en løsning på hele sagen indenfor få dage. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden