Mandag, 16. marts 2020 - af Malan Joensen

Efter corona-udmelding: Sådan tilbragte dronning Elizabeth weekenden

Dronning Elizabeth.
Dronning Elizabeth.
Arkivfoto: MEGA
I sidste uge blev det meddelt, at dronning Elizabeth var nødt til at udskyde arrangementer i kølvandet på udbruddet af coronavirus.

Storbritanniens dronning Elizabeth, 93, måtte i sidste uge tage den svære beslutning at udskyde et par officielle besøg i Cheshire og Camden på grund af risikoen for coronavirus. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge udmeldingen fra kongehuset vil audienser dog - indtil videre - blive gennemført som normalt, og det ser heldigvis også ud til, at dronning Elizabeth stadig kan gå til søndagsgudstjeneste, som hun holder meget af.

Ifølge Hello Magazine rejste dronning Elizabeth i weekenden fra Buckingham Palace og til slottet i Windsor, hvor prins Philip, 98, for det meste opholder sig, efter han er gået på pension, og parret har således kunne tilbringe et par dage sammen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Mens nogle har spekuleret i, om dronningens rejse til Windsor skyldtes frygt for eventuel coronasmitte i London, så mener ugebladet, at rejsen er ganske naturlig, fordi dronningen holder meget af at være på slottet i Windsor i weekenderne.

Søndag tog dronning Elizabeth til gudstjeneste i Royal Chapel of All Saints og det menes, at dronningen er tilbage på Buckingham Palace i denne uge som normalt.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden