Efter corona-udmelding: Sådan tilbragte dronning Elizabeth weekenden

Dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeth.

Arkivfoto: MEGA
I sidste uge blev det meddelt, at dronning Elizabeth var nødt til at udskyde arrangementer i kølvandet på udbruddet af coronavirus.

Storbritanniens dronning Elizabeth, 93, måtte i sidste uge tage den svære beslutning at udskyde et par officielle besøg i Cheshire og Camden på grund af risikoen for coronavirus. 

Ifølge udmeldingen fra kongehuset vil audienser dog - indtil videre - blive gennemført som normalt, og det ser heldigvis også ud til, at dronning Elizabeth stadig kan gå til søndagsgudstjeneste, som hun holder meget af.

Ifølge Hello Magazine rejste dronning Elizabeth i weekenden fra Buckingham Palace og til slottet i Windsor, hvor prins Philip, 98, for det meste opholder sig, efter han er gået på pension, og parret har således kunne tilbringe et par dage sammen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Mens nogle har spekuleret i, om dronningens rejse til Windsor skyldtes frygt for eventuel coronasmitte i London, så mener ugebladet, at rejsen er ganske naturlig, fordi dronningen holder meget af at være på slottet i Windsor i weekenderne.

Søndag tog dronning Elizabeth til gudstjeneste i Royal Chapel of All Saints og det menes, at dronningen er tilbage på Buckingham Palace i denne uge som normalt.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden