Søndag, 11. april 2021 - af Marianne Singer

Efter et års adskillelse: Nu forenes Harry og William igen

Prins William og prins Harry.
Prins William og prins Harry.
Foto: Mega
Når prins Philip begraves på næste lørdag, bliver det første gang i over et år, at prins Harry og prins William igen mødes.

Siden prins Harry sammen med hertuginde Meghan forlod det britiske kongehus som seniormedlemmer og efterfølgende stillede op til et åbenhjertigt interview med Oprah Winfrey, har forholdet mellem prins Harry og prins William været kompliceret.

Blandt andet har prins Harry flere gange udtalt, at brødrene for tiden går hver deres vej og at prins William er "fanget" i det kongelige system.

- Jeg er en del af systemet sammen med dem, det har jeg altid været, men jeg tror - og det er jeg bevidst om - min bror kan ikke forlade systemet, men det har jeg gjort. Min far og min bror er fanget. De kan ikke forlade det og det har jeg stor medfølelse for, sagde prins Harry blandt andet til Oprah Winfrey. 

Prins Harry og hertuginde Meghan under et af de mere muntre øjeblikke i Oprah Winfrey-interviewet i marts 2021. 
Foto: Ritzau Scanpix
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forenes ved begravelse

Prins Harry har dog også understreget, hvor højt han elsker sin storebror, som han har haft et tæt forhold til hele sit liv. 

Og nu forenes de to kongelige brødre snart igen. 

For lørdag kom det frem, at prins Harry deltager i sin bedstefar, prins Philips begravelse, der finder sted på Windsor Castle lørdag den 17. april. 

Her kommer brødrene med blandt andre deres far, prins Charles, højst sandsynligt til at gå i procession bag kisten sammen.

Uden Meghan

Det er første gang, at prins Harry igen er i England, siden han i marts 2020 sammen med Meghan deltog i Endeavour Fund Awards i London. 

Til daglig bor prins Harry og hertuginde Meghan sammen med sønnen Archie i Californien i USA. 

Hertuginde Meghan er højgravid med parrets andet barn, en datter, og tager derfor ikke med til prins Philips begravelse. 

Opdatering:

Prins Harry ankom til England søndag over middag. Det kan du læse mere om her:

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden