Efter flere måneders isolation: Charles og Camilla vender tilbage til London

Prins Charles og hertuginde Camilla

Prins Charles og hertuginde Camilla

Foto: MEGA
Efter flere måneder i Skotland vender prins Charles og hertuginde Camilla nu tilbage til London. I Clarence House skal de i næste uge tage imod Frankrigs præsident Emmanuel Macron.

I flere måneder har prins Charles og hertuginde Camilla været isoleret i deres hjem Birkhall i Skotland, hvor de har klaret deres royale opgaver via video- og telefonkald.

Men nu vender parret tilbage til London, og i næste uge skal de på deres første opgave i lang tid ude i virkeligheden, om man så må sige.

Torsdag den 18. juni kommer Frankrigs Emmanuel Macron på besøg i Clarence House, og det er prins Charles og hertuginde Camilla, der skal tage imod ham.

Charles og Camilla markerer særlig årsdag

Præsidenten kommer til England for at fejre 80-årsdagen for General de Gaulles berømte tale, skriver Hello.

På BBC i London udsendte generalen den 18. juni 1940 sin appel til den franske befolkning om at modstå den tyske besættelse af Frankrig under Anden Verdenskrig.

Spar op til 890 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Emmanuels Macrons besøg i London bliver den første store opgave ude i virkeligheden for den britiske kongefamilie, siden landet blev ramt af nedlukning som følge af coronavirussen.

Præsidenten vil blive fritaget for den 14-dages karantæne, som de fleste mennesker, der rejser ind i Storbritannien, bliver pålagt. 

Emmanuel Macron, da han i 2018 var på fransk statsbesøg i Danmark. 
Foto: Hanne Juul

Emmanuel Macron, da han i 2018 var på fransk statsbesøg i Danmark. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden