14. jun. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Efter flere måneders isolation: Charles og Camilla vender tilbage til London

Prins Charles og hertuginde Camilla
Prins Charles og hertuginde Camilla
Foto: MEGA
Efter flere måneder i Skotland vender prins Charles og hertuginde Camilla nu tilbage til London. I Clarence House skal de i næste uge tage imod Frankrigs præsident Emmanuel Macron.

I flere måneder har prins Charles og hertuginde Camilla været isoleret i deres hjem Birkhall i Skotland, hvor de har klaret deres royale opgaver via video- og telefonkald.

Men nu vender parret tilbage til London, og i næste uge skal de på deres første opgave i lang tid ude i virkeligheden, om man så må sige.

Torsdag den 18. juni kommer Frankrigs Emmanuel Macron på besøg i Clarence House, og det er prins Charles og hertuginde Camilla, der skal tage imod ham.

Charles og Camilla markerer særlig årsdag

Præsidenten kommer til England for at fejre 80-årsdagen for General de Gaulles berømte tale, skriver Hello.

På BBC i London udsendte generalen den 18. juni 1940 sin appel til den franske befolkning om at modstå den tyske besættelse af Frankrig under Anden Verdenskrig.

Emmanuels Macrons besøg i London bliver den første store opgave ude i virkeligheden for den britiske kongefamilie, siden landet blev ramt af nedlukning som følge af coronavirussen.

Præsidenten vil blive fritaget for den 14-dages karantæne, som de fleste mennesker, der rejser ind i Storbritannien, bliver pålagt.

https://imgix.billedbladet.dk/20180829_hjp3708-1.jpg
Emmanuel Macron, da han i 2018 var på fransk statsbesøg i Danmark.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: