Fredag, 19. oktober 2018 - af Ulrik Ulriksen

Efterårshygge: Prinsesse Josephine var en charmetrold på fin familietur

Med grimasser og glimt i øjet var det en veloplagt prinsesse Josephine, der var med familien en tur i den smukke efterårsnatur i Dyrehaven i 2015. Nyd et gensyn med kronprinsfamlien til Hubertusjagt.

Prinsesse Josephine var i sit es lige fra starten, da hun var med sine forældre og tre søskende til Hubertusjagt i Dyrehaven i 2015.

Fra Eremitageslottets balkon nød Josephine og familien synet af de mange heste og ryttere, der dystede om at blive årets Hubertusvinder.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Josephine var i centrum

Da der skulle deles præmier ud, var det en stolt Josephine, der for første gang prøvede, hvordan det skulle gøres.

Josephine klarede det fint, selvom hun naturligt nok havde brug for lidt fra sin mor.

BILLED-BLADET bringer alt om kongelig gallafest i Operaen

I denne uges udgave af BILLED-BLADET får du helt nye billeder fra kronprinsesse May og prinsesse Maries store aften til gallafest i Operaen sammen med dronning Margrethe, kronprins Frederik og prins Joachim.

Vi stiller også skarpt på den dejlige baby-nyhed fra det britiske hof – hertuginde Meghan og prins Harry skal være forældre til foråret.

Og så kan du glæde dig til fornemt gemmehæfte med alt om prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks romantiske bryllup i Windsor, hvor hele den britiske kongefamilie var med som gæster – også gravide Meghan og hendes Harry.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden