Søndag, 28. juli 2013 — af af Juliane Olsen

Eksperter: De vil stå faddere til prins George

Prins George
Prins George
Foto: AOP
Nu da prins George endelig er blevet født, er det store spørgsmål, hvem der skal stå faddere til drengen ved hans dåb.

Nu er prins George endelig blevet født, og det er tid til at få styr på de løse ender. Derfor går spekulationerne nu på, hvem der kommer til at stå faddere ved den kommende konges dåb. Rollen er særdeles vigtig, så hertuginde Catherine og prins William bliver nødt til at overveje nøje, hvem de vælger til den ærefulde opgave.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er nogle få oplagte valg, men ellers er der frit spil for de nybagte forældre, når de skal træffe beslutningen. Emma Summers og Georgina Reames er velbevandrede i at arrangere kongelige fester, og de er samtidig grundlæggere af eventbureauet Bentley’s Entertainment LA, og de giver nu deres bud på, hvem det kongelige par vil vælge.

Begge kvinder er enige om, at parrets søskende prins Harry, Pippa Middleton og James Middleton højst sandsynligt vil blive valgt som faddere, men de bliver ikke de eneste, hvis man skal følge de kongelige traditioner.

- En fra Dianas side af familien. For hun var en så vigtig person for dem, at det er oplagt, at de vil holde hendes minde i live. Så måske en af hendes søstre – måske Sarah eller lady Jane, siger Emma Summers til E!News.

Intim begivenhed

Lille prins George forventes at få mange faddere. Prins Charles havde i sin tid otte, men et normalt antal for en kongelig er omkring seks ifølge eksperter. Hvad angår dåben vil den ikke blive lige så offentlig som det store bryllup imellem hertuginde Catherine og prins William i sin tid var.

- Det vil blive en lille, intim begivenhed. Dronningen vil være til stede og familien Middleton, siger Emma Summers.

Georgina Reames er enig.

- Det vil blive meget anderledes end, hvad vi så ved brylluppet. En meget privat begivenhed og meget religiøs, siger hun til E! News.

Lille prins George Alexander Louis blev født mandag den 22. juli kl. 17:24 dansk tid. Han vil få titlen Hans Kongelige Højhed Prinsen af Cambridge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden