Lørdag, 17. april 2021 - af Marie Krakau

Elizabeth deler privat billede: Romantisk foto offentliggjort før begravelsen

Dronning Elizabeth.
Dronning Elizabeth.
Arkivfoto: MEGA
Dronning Elizabeth har offentliggjort et hidtil uset billede af sig selv og prins Philip.

På aftenen før dronning Elizabeth siger et sidste farvel til sin elskede mand, prins Philip, har hun valgt at dele et aldrig før set billede af mand og hustru i en privat stund.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det nye foto er tager af hertuginde Sophie, der er gift med dronning Elizabeth og prins Philips yngste søn, prins Edward. Hertugindens pletskud foreviger Elizabeth og Philip i et kærligt øjeblik på toppen af The Coyles of Muick, en samling af bjerge i Skotland.

Billedet er taget i 2003 og ledsages af den længere tekst, som begynder "Dronningen ønsker at deler dette private fotografi taget sammen med hertugen af Edinburgh (prins Philip red.)". 

I teksten takker dronning Elizabeth og den kongelige familie for de mange kondolencer, de har modtaget siden prins Philips død. 

Det sidste farvel

Lørdag d. 17. april siger den britiske kongelige familie deres endelige farvel til prins Philip, når han bliver begravet fra St. George's Chapel ved Windsor Castle kl. 16 dansk tid. 

Prinsen døde fredag d. 9. april, 99 år gammel. Ifølge Buckingham Palace døde prins Philip fredfyldt i sit hjem på Windsor Castle. 

Kl. 16 vil der være et minuts stilhed i Storbritannien til minde om dronning Elizabeths mand. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden