20. maj. 2018
Af Juliane Olsen

Elton John optrådte under bryllupsreception

Elton John
Elton John
Foto: ALL OVER PRESS
Som en nær ven af afdøde prinsesse Diana var det naturligt, at Elton John optrådte ved lørdagens bryllupsreception for prins Harry og hertuginde Meghan.

Alle husker, hvordan den nu 71-årige Elton Johns sang ”Candle in the Wind” fyldte alt ved prinsesse Dianas bisættelse tilbage i 1997.

Ved lørdagens bryllup mellem prins Harry og hertuginde Meghan fik han endnu en gang lov til at spille en central rolle.

Ifølge royal.uk havde gommen nemlig personligt spurgt Elton John, der var nær ven af afdøde prinsesse Diana, om han ville underholde gæsterne ved bryllupsreceptionen.

Prins Harry fortalte, han var forelsket

- Ja, jeg tilbragte tid med ham i Sicilien sidste sommer, og jeg kunne fornemme, at han var fuldstændigt forelsket, udtalte Elton John i januar i et TV-interview.

Sangeren understreger, at prinsen ellers ikke fortalte meget om sit privatliv ud over, at han var forelsket, og det glædede selvfølgelig stjernen.

Tilbage i februar måtte Elton John faktisk flytte en koncert, han ellers havde lagt den 19. maj for at kunne deltage i det kongelige bryllup.

Aftenreceptionen bliver mere intim

Det var dronning Elizabeth, der var vært ved receptionen, som blev afholdt i St. George’s Hall på Windsor Castle efter vielsen.

Der er 600 gæster inviteret til receptionen, hvor der vil blive serveret en udsøgt frokost, og efterfølgende vil der blive afholdt en mere intim aftenreception for 200 gæster.

Denne finder sted på Frogmore House, og her vil prins Harry og hertuginde Meghan altså holde deres første fest som nygifte.

https://imgix.billedbladet.dk/harry-grafik.jpg

Læs mere om: