Fredag, 28. maj 2021 — af Ulrik Ulriksen

Endelig noget at fejre: Charles og Camilla gik på pub

Prins Charles og hertuginde Camilla af Cornwall
Prins Charles og hertuginde Camilla af Cornwall
Foto: Ritzau/Scanpix
Prins Charles og hertuginde Camilla nød at være en tur ude blandt landsmænd og -kvinder i London, hvor hverdagslivet så småt er ved at vende tilbage efter en hård tid.

For prins Charles og hertuginde Camilla af Cornwall var det skønt at være på officiel opgave i bydelen Clapham i London.

I løbet af besøget blev der blandt andet tid til en tur på pub.

Prins Charles og Camilla hyggede sig

I den forbindelse lettede Charles på mundbindet, da han skulle smage på en velskænket stor fadøl, og det fik både ham selv og Camilla samt alle omkring dem til at trække på smilebåndet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du kan se billedet af Charles i aktion ved fadølsanlægget lidt længere nede i artiklen.

Herlig fejring

Prince Charles, 72, og Camilla af Cornwall, 73, var en tur i Claphams gamle bydel i det sydlige London for at deltage I fejringen af genåbningen af det britiske samfund efter en hård tid med strenge covid-19 restriktioner.

Charles og Camilla var især begejstrede for at besøge pubben “The Prince of Wales”, hvor prins Charles selv sørgede for at skænke en pint.

Flad af grin

Camilla var flad af grin, da hendes mand løftede op i mundbindet for at nippe til en lokal øs med lidt ekstra vitaminer i.

Prins Charles
Prins Charles
Foto: Ritzau/Scanpix

Stemningen blev endnu mere løssluppen, da Charles jokede med, at det kunne være sjovt at besøge alle “Prince of Wales”-pubber i hele landet og få en gratis øl.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden