14. mar. 2018
Af Marianne Singer

Englænderne tror, at William og Kates baby skal hedde Mary eller Frederick

Hertuginde Catherine
Prins William og hertuginde Catherine.
Foto: AOP
Navnene Mary og Frederick ligger på førstepladsen som sandsynlige navne på prins William og hertuginde Catherines tredje barn i flere engelske bettingbureauer.

Der er kun kort tid til, at hertuginde Catherine og prins William skal være forældre for tredje gang.

Derfor bliver der lige nu også gættet flittigt løs i de engelske bettingbureauer på navne til prins William og hertuginde Catherines baby, der er sat til at komme i verden i april.

Mary er mest populær

Det absolut mest populære navn er Mary - ifølge bettingbureauerne Skybet og William Hill - tæt fulgt af bl.a. Alice, Elizabeth og Victoria.

Mary hedder ikke bare den danske kronprinsesse, men det var også navnet på prins Williams tipoldemor, dronning Mary, der levede fra 1867 til 1953.

Alice hed både prins Philips mor og dronning Victorias datter, mens Elizabeth ville være efter prins Williams farmor og Victoria efter dronning Victoria, der levede fra 1819 til 1901.

Diana også på listen

Med på listen er også Diana, som prins Williams mor hed.

Prins William og hertuginde Catherine gav deres datter navnene Charlotte Elizabeth Diana, da hun blev født den 2. maj 2015.

Blandt de mest populære navne i bettingbureauerne, hvis det skulle blive en prins, er Frederick, Albert og Arthur.

Den danske kronprins hedder Frederik, og derudover levede der i England blandt andre også Frederick, prinsen af Wales, fra 1707 til 1751.

Læs mere om: