Søndag, 27. december 2020 - af Malan Joensen

Er din favorit iblandt? Disse hårprodukter havde Kates frisør med i kufferten

Hertuginde Catherine. Indsat: Amanda Cook Tucker.
Hertuginde Catherine. Indsat: Amanda Cook Tucker. 
Fotomontage: MEGA
Hertuginde Catherines hår bliver sat af frisøren Amanda Cook Tucker.

Frisøren Amanda Cook Tucker er blandt de få mennesker i Kates inderkreds, der har et tæt samarbejde med hertuginden, fordi hun sørger for at håret sidder fuldstændigt fejlfrit uanset hvilken officiel opgave, Kate skal ud på. 

Et job, hun har haft siden 2012.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor er Amanda Cook Tucker også med Kate og William på rejse, og tidligere har frisøren afsløret på Instagram, hvad hun har med i kufferten på sådan en arbejdstur. 

Det skriver People Magazine.

Frisøren lavede et instagramopslag i 2018, der viste, hvilke hårprodukter hun skulle have med på den kongelige rejse til Stockholm.

Her kunne blandt andet ses den kendte Elnett Supreme Hold Hairspray, som har været på mangen en badeværelseshylde siden 1960, hvor den ifølge Wikiconic blev lanceret.

Blandt andre produkter sås Charles Worthingtons Texturising Spray, og det billigste produkt ifølge People Magazine var Essential Maximum Hold Unperfumed Hairspray fra den britiske butikskæde Boots til kun 2,80 pund, svarende til omkring 23 danske kroner. 

Derudover havde Amanda Cook Tucker blandt andet pakket hele 13 hårbørster, seks kamme, tre hårtænger og to hårtørrere. 

Det dyreste produkt på opslaget var krøllehjernet Diva Professional Styling Intelligent Digital Argan Tong, der ifølge Amazon i 2020 fås i en lignende model fra omkring 38 pund, svarende til ca. 310 danske kroner. 

Sidenhen har Amanda Cook Tucker ifølge People Magazine slettet sin Instagram-profil. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden