Et stykke af Kate og Williams bryllupskage til salg på auktion

Foto: All Over Press
Det er ikke hver dag, at et stykke bryllupskage kan købes på auktion. Derfor bliver der rift om hver en krumme, når kongelig konditorkunst af den helt unikke slags i september sælges til højestbydende på auktion i London.

Et helt speciel stykke bryllupskage kommer på auktion den 26. september i London. Hertugparret af Cambridge var lykkelige for deres fantastiske bryllupskage fra den 29. april 2011, og det er netop et stykke af den, som kommer på "Printed Books and Manuscripts auction" i slutningen af næste måned ifølge det engelse medie Hello. Chiswick Auktionshuset står for den særlige begivenhed, og man håber, at stykket vil indbringe flere tusinde pund. I Californien i USA blev et andet stykke af samme kage i 2014 solgt på auktion for  næsten 6000 pund eller små 50.000 kroner. 

 

Kagen kom med med en særlig hilsen

Med kagestykket følger et kort, på hvilket der står følgende skrevet: "With best wishes from TRH The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall in celebration of the wedding of TRH The Duke and Duchess of Cambridge".  Den særlige hilsen fra prins Charles og lady Camilla er bestemt noget, der øger værdien af salgsobjektet. 

Fiona Cairns med den berømte bryllupskage
Foto: All Over

Fiona Cairns med den berømte bryllupskage

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kate og William var vilde med bryllupskagen

Det er konditor Fiona Cairns, som står bag værket, som nu kan købes på auktion. Hun har tidligere til blandt andre Hello fortalt, at det tog fem uger at skabe bryllupskagen, som faldt i brudeparrets smag. På selve bryllupsdagen blev Fiona Cairns ringet op af det britiske kongehus chefkonditor, som sagde at Kate og William var vilde med det otte etager høje kage-mesterværk. Kagen havde endda oversteget deres vildeste forventninger. Om auktionsprisen på det omtalte stykke også overstiger forventningerne, må tiden vise.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden