31. jul. 2013
Af af Miriam Meyer, IN.dk, Aller Media

Få hertuginde Catherines forlovelseskjole til små penge

Kate Middleton i sin efterspurgte Issa-forlovelseskjole sammen med prins William,
Kate Middleton i sin efterspurgte Issa-forlovelseskjole sammen med prins William,
Foto: AOP
I samarbejde med Banana Republic har modehuset Issa lavet en budgetvenlig udgave af hertuginde Catherines berømte forlovelseskjole.

Hertuginde Catherine af Cambridge er et af verdens mest kopierede stilikoner. Når hun viser sig i en kjole, bliver den udsolgt på kort tid. Netop dét skete, dengang Kate og prins William blev forlovet. Her var hun iført en smuk og sofistikeret kjole fra det engelske mærke Issa.

Den blå kjole fra mærket Issa blev udsolgt med det samme, og er stadig så stort et hit, at modehuset siden har produceret samme model i forskellige farver hver sæson.

Vil du have fingre i en ægte Issa-kjole, må du dog være forberedt på at punge ud. Den koster nemlig over 5.000 danske kroner.

Heldigvis er der godt nyt, hvis du går og drømmer om at tage en rigtig hertuginde-kjole på til fest. Issa har nemlig i samarbejde med highstreet-mærket Banana Republic lavet en budgetvenlig udgave, som kan blive din for kun 675 kr.

Kjolen er en del af en hel samarbejdskollektion, som består af flere kjoler (heriblandt en kortærmet variant af Kates kjole), skønne striktrøjer og kuverttasker.

Sæt kryds i kalenderen, for kollektionen lander i Banana Republics butikker den 13. august og forventes at blive udsolgt mindst lige så hurtigt, som Kates forlovelseskjole.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: