Fredag, 1. januar 2021 — af Marie Krakau

Får mor og far til at grine: Hør lille Archie tale i sødt lydklip

Archie, Meghan og Harry
Archie, Meghan og Harry
Foto: MEGA
Harry og Meghans lill søn, Archie, får sine forældre til at grine i sødt klip i deres nye podcast.

Tirsdag d. 29. december var der premiere på første episode af hertuginde Meghan og prins Harrys nye podcast "Archewell Audio", hvor parret allersidst i episoden fik hjælp af en ganske særlig gæst til at ønske lytterne et godt nytår. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Første episode var en særlig udgave i forbindelse med helligdagene, hvor gæsterne reflekterede over det år, der er gået. Blandt de mange medvirkende var prominente gæster som sanger Elton John, tv-vært James Corden og politiker Stacey Abrams. Men det var podcastens allersidste gæst, der tog prisen for største overraskelse.

Det var nemlig en sand juleoverraskelse, da Harry og Meghans søn Archie på halvandet år fik debut i podcasten, ovenikøbet med en lille hilsen til lytterne. 

Fik mor og far til at le

Archie fik mor og far til at grine, da han skulle gentage "happy new year" (godt nytår red.) efter prins Harry. Men en tydelig amerikansk accent sagde den lille dreng "happy", mens "new year" havde mere klang af britisk. 

Du kan høre lille Archie tale herunder. Han får debut ca. 31:45 minutter inde i podcasten: 

Podcasten "Archewell Audio" tager navn efter hertugparrets velgørende organisation Archewell, hvis navn bærer en tydelig reference til sønnen Archie. Tidligere har Harry og Meghan fortalt, at Archies navn var inspireret af det græske ord "arche", der betyder "kilde til handling", "begyndelse" eller "oprindelse". 

"Archewell Audio" kan høres ekskusivt på Spotify. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden