28. jul. 2013
Af af Juliane Olsen

Familie: Prins William bliver en nærværende far

Prins George, hertuginde Catherine af Cambridge og prins William.
Prins George, hertuginde Catherine af Cambridge og prins William.
Foto: AOP
Det er ingen hemmelighed, at prins William er fuldstændigt opslugt af sin nyfødte søn.

Selv om der er en mængde af yderligere forandringer i vente for prins William og hertuginde Catherine, så har parrets tilværelse allerede ændret sig drastisk efter fødslen af George Alexander Louis.

Farbror prins Harry mener, at han bliver en dyr babysitter for lille prins George.

Hans far har allerede bevist, at han ikke er for fin til selv at spænde ham fast i autostolen, men det er heller ikke umuligt, at prins William også bliver typen, der går rundt med en bæresele ifølge et familiemedlem. De nybagte forældre er nemlig ivrige efter at modernisere kongehusets forældre-vaner helt igennem.

- Når han ikke er i uniform eller ude på kongelige pligter af den ene eller anden slags, så ser jeg ham afgjort som en moderne far – ja han vil bære en bæresele, og skubbe en barnevogn, siger prins Charles’ kusine, modellen India Hicks i et interview med People.

Får mere tid med sønnen

Men et højt profileret par som hertuginde Catherine og prins William vil naturligvis ikke ordne alt selv, for som de fleste andre nybagte forældre vil de have brug for hjælp. Tanken om, at prins William kunne bruge en bæresele er nok velkommen hos de fleste fans af kongehuset, for det ser afgjort ud til, at parret er optaget af at være involveret i opvæksten af deres søn. Samtidig tager de sig tid til at lære hans personlighed at kende, hvilket giver det britiske kongehus et moderne præg.

Læs hvordan dåben af prins George kommer til at forløbe

Prins William vil snart afslutte sin militære pligter ved Royal Air Force, og vil derefter påtage sig sine kongelige pligter i fuld udstrækning. Ved at tilbringe mere tid på slottet, får han chancen for endnu mere kvalitetstid med sin søn, hvilket uden tvivl vil hue den kærlige far.

Læs mere om: