Tirsdag, 16. februar 2016 - af Juliane Olsen

Familiemedlem: Prins George er klog og velformuleret

Prins George
Prins George er langt i sin udvikling, hvis man skal tro et kongeligt familiemedlem.
Foto: AOP
Den britiske skuespiller Sophie Winkleman er gift ind i den britiske kongefamilie, og hun kan afsløre, at prins George er langt i sin udvikling.
Siden starten i børnehaven Westacre Montessori School i januar er toårige prins George blevet rost for sine evner til at tilpasse sig.   Ifølge hellomagazine.com kan han også meget vel være foran resten af sin stue, for nu afslører et kongeligt familiemedlem nye detaljer.   - Vi blev inviteret til te på Kensington Palace lige før, prinsesse Charlotte blev født. Vores datter Maud og prins George kom godt ud af det med hinanden, fortæller den britiske skuespiller Sophie Winkleman.   LÆS MERE: Prins George, prins Harry og prins William inspirerer navneliste  

Prins George er velformuleret

Hun er gift med lord Frederick Windsor, der er søn af en af dronning Elizabeths fætre, prins Michael af Kent.   De to rollinger, George og Maud, nød hinandens selskab, og Sophie Winkleman bemærkede, at prins George var særdeles god til at tale i forhold til sin alder.   Hun beskriver ham som en meget klog og velformuleret dreng, og at han talte korrekt længe før andre, jævnaldrende børn.  

Forældre er nysgerrige

Siden prins William og hertuginde Catherine indskrev prins George i Westacre Montessori School, er der sket ting og sager.   Børnehaven er blevet overstrømmet med telefonopkald fra forældre, der vil følge det kongelige forældrepars eksempel.   Det forlyder, at børnehaven stadig modtager en del opkald om indmeldinger. Og man håber, at prinsesse Charlotte til sin tid også får en plads.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden