Fredag, 26. juli 2013 - af af Juliane Olsen

Familien Middleton får stor indflydelse på ny prins

Michael og Carole Middleton
Michael og Carole Middleton
Foto: AOP
Kate og William er taget hjem til hendes forældre efter fødslen, og denne familie kan få stor indflydelse på den kommende tronarving.

Det kan meget vel se ud til, at prins George Alexander Louis kan vokse op, og blive mere lig familien Middleton end sin kongelige familie – i hvert fald, hvis man tager de første dage af hans levetid i betragtning. De nybagte forældre forlod hospitalet den 23. juli for at tage mod Kensington Palace, hvor de overnattede en enkelt nat, og derefter har de nu sat kurs mod hertugindens forældres hjem i Bucklebury ifølge E! News.

Måske er der en god grund til, at mange af de europæiske prinsesser er brunetter. Læs hvorfor på Q.dk

Det forventes, at hertuginde Catherine og barnet vil slappe af i familiens hjem i et stykke tid, men prins William vender snart tilbage til arbejde. Derfor vil prins George i den første del af sit liv opholde sig hos hertugindens familie og væk fra sine kongelige slægtninge som prins Charles og oldemor dronning Elizabeth II.

Samtidig tilbragte hertuginde Catherine den sidste del af sin graviditet i Bucklebury, og har flere gange tidligere bevist, at hendes forældres hjem er det sted, hun fører tilflugt, når hun vil træde ud af rampelyset.

- Familien Middletons indflydelse på dette barn vil uden tvivl bliver ret stærk. Igennem de år han har været sammen med Kate, har William været i stand til at komme der, og opleve livet i en almindelig, middelklasses familie. Hans børn vil være i stand til at gøre det samme, siger Sally Bedell Smith, der er forfatter til bogen Elizabeth the Queen: The Life of af Modern Monarch, til Today. 

Det bedste fra begge familier

Men prins George er stadig nummer tre i arvefølgen til den britiske trone bag prins Charles og prins William. Derfor vil han ikke helt kunne undgå den kongelige livsstil, og pligterne der følger med, inden han selv bliver regent.

- Vi ved, at prins Charles er en forgudende far. Han fik måske ikke den anerkendelse, han fortjente, da William og Harry voksede op – den gik til Diana. Men han vil være der, siger hofreporter Camilla Tominey til Today.

Et andet interessant aspekt er, at hertuginde Catherines forældre blev de første, der mødte prinsen, efter han var født. Carole og Michael Middleton besøgte den lille familie på hospitalet før prins Charles og hans hustru hertuginde Camilla, der ankom senere på dagen. Det ser altså ud til, at den lille dreng kommer til at nyde godt af familien Middletons indflydelse, men han vil uden tvivl også få meget med fra sin fars kongelige familie.

Prins George blev født mandag den 22. juli kl. 17:24 dansk tid. En dag senere præsenterede prins William og hertuginde Catherine den nyfødte for offentligheden, før de forlod fødeafdelingen Lindo Wing på St. Mary’s Hospital, og drog til Kensington Palace.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden