2. okt. 2019
Af Niels Burgos

Fergie strålede med Joan Collins

Hertuginde Sarah, Joan Collins
Hertuginde Sarah, Joan Collins
Foto: Mega
Hertuginden af York var lutter smil ved stjerne-galla i London

Ingen kunne være i tvivl om, at det var en overtsrålende glad hertuginde Sarah - eller Fergie, som hun altid er blevet kaldt -, der var med til at kaste glans over en velgørenhedsfest i forbindelse med British Film Insitutes filmfestival i London. Og det var næppe kun på grund af det glamourøse selskab - i skikkelse af Dollars-legenden, den 86-årige Joan Collins.

Tårer af lykke

Det er kun få dage siden, at det blev bekendtgjort, at Fergies 31-årige datter prinsesse Beatrice havde forlovet sig med den italienske mangemillionær Edoardo Mapelli - og med det forestående bryllup, kan Fergie nu glæde sig over, at begge hendes og prins Andrews døtre har fundet kærligheden i deres liv. Prinsesse Beatrices lillesøster, prinsesse Eugenie, blev i november sidste år gift med Jack Brooksbanks. Det er blot få dage siden, at Ferigie på sin instagramside skrev at "hun græd lykkens tårer", da hun fik nyheden om forlovelsen. Fergie skrev, at hun kender en mors følelser - og hun græd glædestårer og var superstolt over nyheden. Hun tilføjede, at både hun og prins Andrew er de heldigste mennesker ved at have fået to så pragtfulde svigersønner.

Hertuginden havde til den stjernespækkede fest valgt en af sine favoritkjoler - en hellang, knaldrød gallakjole uden ærmer, som hun har båret ved flere lejligheder i år.

https://imgix.billedbladet.dk/fergie.jpg
Hertuginde Sarah
Foto: Mega

Læs mere om: