6. feb. 2018
Af Juliane Olsen

Film på vej: De skal spille Meghan Markle og prins Harry

Prins Harry og Meghan Markle
Prins Harry og Meghan Markle
Foto: All Over
Nu er der afsløret, hvem der får rollerne som Meghan Markle og prins Harry i TV-filmen om deres kærlighedshistorie.

Nyforlovede prins Harry og Meghan Markle kan meget snart se deres kærlighedshistorie blive omsat til en TV-film, når ”Harry & Meghan: The Royal Love Story” får premiere i foråret.

Nu er skuespillerne til rollerne som hovedpersonerne valgt ifølge people.com, og det bliver op til seerne at vurdere, om ligheden er slående eller ej.

I rollen som skuespilleren Meghan Markle ses 41-årige Parisa Fitz-Henley, der er bedst kendt for sin rolle som Jessica Jones i Netflix-serien ”Marvel’s Jessica Jones”.

https://imgix.billedbladet.dk/26.03388534.jpg
Parisa Fitz-Henley
Foto: AOP

Filmen beskriver forholdets udvikling

Desuden skal Murray Fraser, der har spillet med i miniserien ”The Loch” samt TV-serien ”Victoria”, spille prins Harry.

Filmen vil tage udgangspunkt i parrets første stævnemøde, hvor de var blevet smedet sammen af en fælles ven, og beskriver deres forhold indtil forlovelsen.

Med sit mørke hår og strålende brune øjne må Parisa Fitz-Henley da også siges at have en slående lighed med Meghan Markle.

Parias Fitz-Henley deler ophav med Meghan Markle

Hun har ligesom den kommende prinsesse også tidligere været åben omkring sin oplevelse af at være mulat som skuespiller i Hollywood.

- Min mor er hvid, min far er sort. Da jeg voksede op, oplevede jeg aldrig forhold mellem racerne, har hun sagt til lokalmediet Minnesota Spokesman-Recorder.

Murray Fraser har måske ikke helt samme lighed med rødhårede prins Harry til trods for sit britiske ophav, men mange er nok stadig spændt på at se ham i rollen.

Billedet herunder er fra TV-serien "The Loch".

https://imgix.billedbladet.dk/10.8883287i.jpg
Murray Fraser
Foto: AOP

Læs mere om: