11. dec. 2017
Af Henrik Salling

Første bog om prins Harrys kæreste på vej

Prins Harry, Meghan Markle
Prins Harry, Meghan Markle
Foto: All Over
Få uger før brylluppet med prins Harry og Meghan Markle udkommer biografi om den smukke skuespiller.

Den 19. april rammer den første biografi om Meghan Markle de engelske boghylder. Det bliver den engelske forfatter Andrew Morton, som ser ud til at komme først med en biografi om prins Harrys kommende hustru.

Andrew Morton er ikke uvant med at skrive bøger om den kongelige familie. Og når "Meghan: A Hollywood Princess" (Meghan: En Hollywood-prinsesse) kommer i handelen den 19. april, kan forfatteren føje endnu endnu en kongelig biografi til listen.

Morton skrev i sin tid bogen "Diana: Den sande historie", og han står også bag bogen om prins William og hertuginde Catherine.

Andrew Morton har selv et hus i området, hvor Meghan Markle er vokset, og han har derfor et godt udgangspunkt for at sætte sig ind i, hvem den smukke kvinde er og hvad hun kommer fra.

Diana ville have støttet prins Harrys valg

For nylig talte Andrew Morton med magasinet HELLO! om forholdet mellem prins Harry og Meghan. Han er overbevist om, at prinsesse Diana ville have været glad for sin søns valg af hustru.

- Folk er ikke kun begejstrede for Meghan, fordi hun er en attraktiv Hollywood-skuespiller, men også fordi hun har haft et liv, før hun mødte Harry. Hun bekymrer sig om mennesker, som er mindre priviligerede. Minder det om nogen? Sammenligningen med prinsesse Diana er uundgåelig, sagde Andrew Morton til bladet.

- De er et moderne, glamourøst par i den kongelige familie, fortalte han.

Se de dejlige billeder af prins Harrys kommende hustru i galleriet herunder:

GALLERI: Så dejlig er prins Harrys kæreste Meghan Markle

Læs mere om: