Første gang i år: Harry og Meghan overrasker alle

Harry og Meghan

Harry og Meghan

Foto: Mega
Det var en herlig overraskelse for en flok unge amerikanere, da de midt i et møde pludselig blev forstyrret af prins Harry og Meghan.

Prins Harry og Meghan gav en flok unge amerikanere en herlig overraskelse, da de pludselig og helt uanmeldt forleden dukkede op midt i et digitalt møde i ungdomsorganisationen Get Lit.

Første gang i år for Harry og Meghan

Det er første gang i år, at Harry og Meghan sammen på denne måde deltager i en begivenhed, som med deres accept når ud til offentligheden.

De to store profiler gjorde lykke, da de blev en del af et digitalt møde for unge poesi-entusiaster.

Satte fokus på vigtig måned

Harry og Meghan benyttede lejligheden til at være med til at sætte fokus på Black History Month, der drejer sig om afroamerikaneres historie I USA, og så viste de kendte gæster samtidig deres støtte til Get Lit, som er en organisation med et ønske om at give ungdommen en stemme via poesien og derigennem styrke lokalsamfund i kampen for bedre sociale forhold.

Stor begejstring

Medlemmerne af Get Lit var begejstrede for Harry og Meghans surprise-besøg, og de har kommenteret det på de sociale medier, hvor besøget beskrives som magisk.

- Vi er så taknemmelige for deres besøg i anledning af Black Historiy Month, lyder det i en officiel kommentar fra Get Lit-organisationen, der har fast base i Los Angeles i Californien.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden