1. apr. 2020
Af Christinna Braun

Første ord efter corona-virus: Charles sender videohilsen

Prins Charles
Prins Charles
Foto: MEGA
For første gang, siden prins Charles gik i corona-isolation, viser han sig i en fin videohilsen.

Det er en uges tid siden, det blev meldt ud, at engelske prins Charles var testet positiv for corona-virus. For få dage siden fik prinsen grønt lys til at afbryde den isolation, han var i på grund af virussen.

I dag viser 71-årige prins Charles sig for første gang siden corona-diagnosen. Det gør han i en video, han har lagt op på Instagramprofilen Clarence House, som også er residens for prins Charles og hustruen Camilla.

I videoen taler prins Charles blandt andet om sin egen erfaring med den omsiggribende virus.

- Efter for nyligt at have være smittet med denne corona-virus – heldigvis med relativt milde symptomer – befinder jeg mig på den anden side af denne sygdom, men stadig i en tilstand af social afstand og generel isolation, siger prins Charles i videoen.

Hilsen til de ældre

Prins Charles sender også en stor hilsen til organisationerne Age UK, som han er protektor for, og Silver Line, som hustruen Camilla er protektor for. Begge organisationer beskæftiger sig med at hjælpe ældre og svage, der netop skal passe på i denne tid med den smitsomme virus.

Blandt andet fortæller prins Charles, at deres hjerter går ud til de ældre mennesker, som oplever store udfordringer lige nu.

Se videoen ved at klikke her.

Læs mere om: