1. feb. 2016
Af Marianne Singer

Første TV-interview med hertuginde Catherine som kongelig

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine.
Foto: AOP
Royale fans kan glæde sig til at se hertuginde Catherine i et kommende fødselsdagsprogram, der hylder dronning Elizabeth.
Der er meget at se frem til for royale fans af den britiske kongefamilie i de kommende måneder. Dronning Elizabeth fylder 90 år den 21. april, og i den anledning er der planlagt masser af festivitas.
Også på TV vil markeringen af dronning Elizabeths runde dag fylde, og i den sammenhæng har hertuginde Catherine sagt ja til at stille op til et interview om sin mand prins Williams farmor. LÆS MERE: Hertuginde Catherines hjertegribende tale

Prins William bidrager også

Det vil være første gang, siden hertuginde Catherine blev kongelig ved brylluppet med prins William i 2011, at hertuginden bliver interviewet til TV. Ifølge HELLO! annoncerede det britiske TV-netværk ITV mandag, at dronning Elizabeth bliver fejret med et fødselsdagsprogram om hendes liv og virke, hvor prins William, hertuginde Catherine, prins Charles og hertuginde Camilla vil bidrage med udtalelser. Indtil videre har den to timer lange film fået arbejdstitlen "The Queen At Ninety" (Dronningen som 90-årig, red.).

Fulgt dronning Elizabeths i et år

Udover dronning Elizabeths nærmeste medvirker også en lang række andre betydningsfulde mennesker fra dronning Elizabeths liv. Filmens producenter har fået lov til at følge dronning Elizabeths og andre familiemedlemmers kongelige arbejde på tæt hold gennem det seneste år.

Læs mere om: