27. nov. 2017
Af af Marianne Singer og Niels Burgos

Forårsbryllup for Meghan Markle og prins Harry. Men hvor?

Prins Harry, Meghan Markle
Prins Harry, Meghan Markle
Foto: All Over
Flere kirker er i spil - men ét er sikkert: Det bliver årets kongelige bryllup.
Bryllup til foråret. Så kort er det indtil videre blevet meddelt om prins Harry og Meghan Markles bryllupsplaner. Men det er næppe forkert allerede nu at antage, at det bliver årets kongelige bryllup - både i England men også i resten af verden, som har fulgt med i den smukke kærlighedshistorie mellem filmstjernen og prinsen.

Flere mulige kirker

Der er flere muligheder for, hvilken kirke prins Harry og hans forlovede vælger at gifte sig i. Det britiske hof har endnu ikke meldt ud, hvor parret vil sige ja til hinanden, men ifølge britiske medier er der tre oplagte kirker. Westminster Abbey, hvor prins William og hertuginde Catherine, blev gift den 29. april 2011, bliver nævnt, men også St Paul's Cathedral, hvor prins Charles og prinsesse Diana blev gift den 29. juli 1981. Sidste mulighed kunne være Windsor Castle, hvor Harrys far sagde ja til hertuginde Camilla i 2005.
Uanset hvilken kirke det bliver, er englænderne allerede så småt begyndt at varme op til brylluppet mellem deres populære prins Harry og hans elskede Meghan Markle.

Læs mere om: