8. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Foto af prinsesse Diana kommer på auktion

Prinsesse Diana
Prinsesse Diana
Foto: AOP
Et familiefoto af prinsesse Diana og prins Charles med sønnerne forventes nu at indbringe op til 19.000 kroner på auktion.
Et portræt af prins Charles og prinsesse Diana i deres have sammen med prins William og prins Harry fra 1991 skal nu på auktion. Det signerede billede forventes ifølge Daily Mail at indbringe op til 19.000 kroner på auktion i London torsdag. Billedet viser parret i haven i selskab med børnene prins William og prins Harry, som viser et særdeles smørret grin frem. LÆS MERE: Prinsesse Diana-frisør afslører nye detaljer

Prinsesse Diana står bag prins Charles

Både prins Charles og prinsesse Diana har signeret fotoet, og det forventes at indbringe mellem 9500 og 19.000 kroner på Bloomsbury Auctions. Brødrene, der er seks og otte år gamle på billedet, bærer matchende blå skjorter og grå shorts samt marineblå slips. Samtidig bærer prinsesse Diana en hvid skjorte, mens hun står bag prins Charles med en hånd, der hviler kærligt på hans skuldre.

Separationen kom kort efter

Til trods for at portrættet umiddelbart viser en perfekt familie, så gik der kun et år, før parret bekendtgjorde, at de skulle separeres efter 11 års ægteskab. På samme auktion vil også signerede fotos af Muhammes Ali, Bill Clinton, Duke Ellington og Frank Sinatra komme under hammeren.

Læs mere om: