Mandag, 4. oktober 2021 - af Malan Joensen

Gave til dronning Elizabeth: Se hendes søde kommentar til børnene

Dronning Elizabeth fik en fin gave fra en gruppe børn, der hjalp med at plante træer.

Ud over at oktober måned indvarsler efterår, halloween og det faktum, at juletiden blot er et par måneder væk, så er det også en god tid at plante træer på.

I anledning af dronning Elizabeths platinjubilæum som regent næste år, søsatte dronningen i foråret et miljøvenligt træplantningsinitiativ med titlen "The Queen's Green Canopy".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her opfordres briterne til at plante et eller flere træer i sæsonen for træplantning, der strækker sig fra oktober til marts.

Prins Charles, der om nogen i kongefamilien har miljø- og naturbeskyttelse på dagsordenen, er protektor for det sympatiske projekt.

Den 1. oktober inviterede dronning Elizabeth så nogle lokale skolebørn ind på Balmoral Castle's område for at hjælpe med at plante et træ og lære mere om naturbevarelse.

På kongefamiliens Instagramprofil blev der siden delt en række billeder af den hyggelige seance, og her er blandt andet en video, der viser nogle af børnene overrække en gave til dronning Elizabeth.

Det ligner en mappe fuld af kulørte børnetegninger, som dronningen interesseret bladrer i, mens en af børnene forklarer lidt om, hvad de har tegnet.

"I shall look at it in the car on my way down to Edinburgh. Thank you very much," ("Jeg vil kigge i den, når jeg sidder i bilen på vej til Edinburgh. Mange tak," på dansk), svarer dronning Elizabeth. 

Videoklippet kan ses herunder - brug pilene for at komme hen til det tredje billede:

Se flere billeder fra den hyggelige træplantningsdag i galleriet øverst i artiklen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden