18. feb. 2018
Af Niels Burgos

Gravid hertuginde Catherine strålede på den røde løber

Hertuginde Catherine, prins William
Hertuginde Catherine, prins William
Foto: All Over
Blændende smuk indtog hertuginde Catherine sammen med prins William den røde løber ved de britiske BAFTA-awards.

Søndag aften den 18. februar mødtes den absolutte top af europæiske og amerikanske filmstjerner i Londons Royal Albert Hall. Anledningen var den årlige uddeling af de såkaldte BAFTA-priser - englændernes svar på Oscar-uddelingen. Op til showets start var der trængsel på den røde løber. Stjerner som Angelina Jolie og Jennifer Lawrence tiltrak sig stor opmærksomhed - og alle var klædt i sort i solidaritet med den verdensomspændende #metoo-bevægelse.

https://imgix.billedbladet.dk/10.9420993ek_2.jpg
Hertuginde Catherine
Foto: All Over

Smagrader og diamanter

Umiddelbart inden tæppet gik, drejedes imidlertid alles hoveder mod det blændende smukke par, der gik op ad den røde løber. Prins William med sin elegante hustru, hertuginde Catherine, der strålede stærkere end samtlige filmstjerner ved festen. Hertuginde Catherine skal efter planen nedkomme med parrets tredje barn i april - men hvis der skulle uddeles en pris til verdens mest elegante, gravide kvinde, må den gå til hende.

Hun var klædt i en hellang, florlet Jenny Packham-kjole i silkeduchesse - i en meget mørk grøn, næsten sort farve - med et lille, sort velourbånd under barmen. Som medlem af den kongelige familie forventes det, at Catherine ikke tager politisk stilling - og hun havde derfor undladt en kjole helt i sort. Hertugindens hals var prydet af et blændende smykke i diamanter og smagrader.

Læs mere om: