Gravide hertuginde Catherine er tilbage og ser forrygende ud

Hertuginde Catherine og prins William.

Hertuginde Catherine og prins William.

Foto: AOP
Hertuginde Catherine og prins William, der er forældre til lille prins George, venter endnu et barn til april næste år.

Singapores præsident begyndte mandag sit officielle besøg i Storbritannien. Og besøget markerer samtidig slutningen på den gravide hertuginde Catherines ugelange fravær fra offentlighedens søgelys på grund af morgenkvalme. Prins William og hertuginde Catherine stod nemlig klar til at tage imod præsident Tony Tan Keng Yam og hans kone, Mary Chee Bee Kiang, da de ankom til London.

Og hertuginde Catherine skuffede ikke.

Med en klassisk og vidunderlig graviditetsglød i ansigtet begejstrede hertuginden alle, da hun og prins William ankom til Royal Garden Hotel i bydelen Kensington. Her bød de Singapores præsidentpar velkommen, hvorefter de kørte med karet til Buckingham Palace. Her sluttede de sig til dronning Elizabeth og prins Philip, som bød på frokost til ære for de udenlandske gæster.

Bar kjole fra Alexander McQueen

Hertuginde Catherine så helt og aldeles fantastisk ud i en ny gråternet frakkekjole fra Alexander McQueen. For at matche kjolen havde hertuginde Catherine valgt et par enkle og elegante sorte Prada-stiletter i ruskind og en hat fra Jane Taylor. Den hat havde hun også på, da hun og William besøgte Sydney i april i år. Hendes øreringe med perler og diamanter er fra Annoushka, og diamanthalskæden er fra Mappin & Webb.

Hertuginde Catherine er gravid med sit og Williams andet barn, og på grund af ekstrem graviditetskvalme har hun indtil nu været nødt til at aflyse alle sine officielle pligter, lige siden graviditeten blev offentliggjort den 8. september. Tidligere på ugen udsendte det britiske hof på Clarence House så en pressemeddelelse om, at hertuginde Catherine har termin i april næste år, og at hun hele tiden får det bedre.

Der stod også, at hertuginden ville deltage i statsbesøget fra Singapore.

Hertuginde Catherine var også til stede ved Wildlife Photographer of The Year 2014 prisuddelingen på Natural History Museum i London.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com

Hertuginde Catherine og prins William.
Foto: AOP

Hertuginde Catherine og prins William.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden