17. dec. 2012
Af af Malan Joensen

Gravide hertuginde Catherine har det bedre

Hertuginde Catherine og David Beckham.
Hertuginde Catherine og David Beckham.
Foto: AOP
Prins Williams kone rejste sig fra sygelejet og uddelte en pris i weekenden.

Søndag aften kunne britiske TV-seere og publikum ved prisuddelingsshowet "Sports Personality of the Year" se en glad hertuginde Catherine overrække en af priserne.

Det var hendes første officielle optræden, siden hun for nogle uger siden blev indlagt på hospitalet med svær graviditetskvalme og efter udskrivningen har hvilet sig derhjemme. Det skriver avisen Daily Mail.

Ved prisuddelingen, der kunne ses på BBC, uddelte hertuginde Catherine to priser.

Seb Coe, der er formand for London Organising Comittee for the OIympic Games fik en ærespris overrakt af hertuginden, mens cykelrytteren Bradley Wiggins fik overrakt prisen som årets sportsnavn af samme royale hovedperson.

Kilder tæt på hertuginde Catherine fortæller til Daily Mail, at hertuginden, der var iført en grøn Alexander McQueen-kjole, kun ville være til stede ved prisuddelingen i omkring 45 minutter.
Og selv om det således ikke var en offentlig optræden af den langvarige slags, er hendes tilstedeværelse tegn på, at hun er i bedring, da hun tidligere har måttet aflyse planlagte arrangementer på grund af kvalmen.

Ifølge avisen har læger dog advaret hende om, at den svære graviditetskvalme kan komme igen hvert øjeblik, det skal være i de første måneder - og hvis hertuginde Catherine er uheldig, kan den invaliderende tilstand vare hele graviditeten.

Prins William har været ved sin kones side de seneste par uger, men søndag aften var hertuginden alene til prisuddelingen, for pligten kaldte for prinsen, der måtte genoptage jobbet som helikopterpilot i det britiske flyvevåben i det nordlige Wales.

Imens kastede en smilende hertuginde Catherine glans over prisuddelingen og viste briterne, at hun i hvert fald søndag aften havde det bedre.

Læs mere om: