Torsdag, 18. december 2014 - af af Birgitte Engen, royalista.com. Oprindelig engelsk version af Victoria Rogena Holst Poulsen

Gravide hertuginde Catherine hjælper spejdere med at få badges

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: AOP
Hertuginde Catherine havde en sjov dag med en spejdertrup forleden.
Hertuginde Catherine var i et lidt mere afslappet look end sædvanligt, da hun deltog i et møde hos bæver-spejderne i London tirsdag aften.   Som altid klædt på til lejligheden dukkede hertuginde Catherine op i et par sorte jeans, flade støvler og en i.Scout hoodie — en perfekt og komfortabel måde at skjule en babybule på.   For at give sit outfit en smule bling havde hun selvfølgelig sin vidunderlige forlovelsesring på samt et par hvide topas-øreringe fra Kiki McDonough.  

Hertuginden hjalp børnene

  Mødet blev holdt på Old Ford Primary School i Bow i London, og hertuginde Catherine skulle hjælpe bæver-troppen med at gøre sig fortjent til et duelighedstegn i handicap-opmærksomhed.   For at få det badge skulle bæver-spejderne lære, hvordan det er at udføre helt almindelige dagligdags opgaver, når man har et handicap.   Hertuginden var ivrig efter at hjælpe børnene, men de havde ikke fået at vide, at hun ville komme.  

Udfordringen var en Marsbar

  Det betød, at et af de ældste børn råbte: “Oh my God, det er prinsesse Kate!” skriver Daily Mail.   Vi ved ikke, om hertuginde Catherine rent faktisk gjorde sig fortjent til at få det særlige badge, men måske skulle hun have haft det — hun gik i hvert fald all in i alle de udfordringer, der skulle løses, og hun hjalp også børnene.   En af udfordringerne var, at hun skulle skære en lille Marsbar i fire dele med en plasticgaffel, mens hun havde en boksehandske på.  

Hertuginden fik topkarakter

  Hertuginde Catherine klarede opgaven til et rent 12-tal og belønnede sig selv med en bid.   Hun lærte også børnene, hvordan de skulle spise med pinde.   De brugte pindene til at samle slik op med. Kate fandt ud af at fodre sig selv med endnu et stykke af Marsbaren, mens hendes “elev” klarede at spise en “syrlig regnorm” med pinde.  

Cupcakes blev pyntet

  En anden af hertuginde Catherines spejder-elever var syv-årige Fynley Gooch.   Med bind for øjnene skulle han pynte en cupcake med hertuginde Catherines hjælp — og bagefter skulle de bytte.    Mens hertuginde Catherine sad med bind for øjnene, hjalp han hende med at trykke glasur ud af en tube.  

Hertuginden delte badges ud

  Endelig skulle bæver-spejderne bruge tegnsprog til at sige spejder-eden: “Jeg lover at gøre mit bedste, være rar og hjælpsom og elske min verden”.   Til sidst delte hertuginde Catherine de velfortjente badges ud til alle de små spejdere, inden de sang troppens farvelsang: “Godnat bæver”.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden