Gravide hertuginde Catherine ser skøn ud i ny frakke

Hertuginde Catherine og prins William

Hertuginde Catherine og prins William

Hertuginde Catherines lillebitte babybule blev perfekt understreget af den nye, flotte babyblå frakke, som hun havde på, da hun og prins William besøgte Valero Pembroke olieraffinaderiet i Wales lørdag den 8. november.

Det kongelige britiske par aflagde besøg på raffinaderiet i anledning af stedets 50-års jubilæum. Mens de var der, talte hertuginde Catherine og prins William med arbejdere og lærlinge, inden de kiggede nærmere på en planche, der fortalte om raffinaderiets første 50 år.

32-årige Catherine er nu 15 uger henne i sin graviditet og helt ovre sin alvorlige morgenkvalme. Til dette besøg var hun klædt i en ny og betagende dobbeltradet frakke fra den britiske designer Matthew Williamson. Hertuginden havde sat den babyblå frakke sammen med sine sorte Aquatalia støvler,designet af Marvin K, og en sort clutch.

Hertuginde Catherine i sin dueblå frakke
Foto: AOP

Hertuginde Catherine i sin dueblå frakke

Pembroke olieraffinaderiet blev officielt åbnet af dronningemoderen i 1964 og beskæftiger i dag over 1.200 ansatte. Under besøget modtog prins William og hertuginde Catherine en gave — en legetøjslastbil — til prins George.

Senere samme dag overværede Catherine og William en rugbykamp mellem Wales og Australien på Cardiffs Millennium Stadium — Australien slog Wales 33-28.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden