28. jan. 2019
Af Marianne Singer

Gravide hertuginde Meghan får travl uge

Hertuginde Meghan
Hertuginde Meghan.
Foto: Mega
Der venter hertuginde Meghan nogle spændende besøg med fokus på hendes hjertesager i de kommende dage.

Hertuginde Meghan har været en flittig repræsentant for den britiske kongefamilie fra det øjeblik, hun blev forlovet med prins Harry i november 2017.

I de kommende dage bliver der ekstra travlt for hertuginde Meghan, der venter sit og prins Harrys første barn, når hun skal på officielle opgaver tre dage i træk.

Besøger nye protektioner

To af opgaverne er nye protektioner, som hertuginde Meghan overtog fra dronning Elizabeth i begyndelsen af januar.

Ifølge Kensington Palace besøger den tidligere"Suits"-skuespiller som det første National Theatre onsdag, hvor hun bliver introduceret for teatrets arbejde og møder skuespillere og medarbejdere bag scenen.

Allerede dagen efter møder hertuginde Meghan studerende og undervisere, der hører under hertugindens anden nye protektion, The Association of Commonwealth Universities, ACU.

Får selskab af prins Harry

Fredag den 1. februar gør prins Harry så sin hustru selskab, når de sammen skal på officielt besøg i Bristol for at lære mere om den engelske bys historie og kulturliv.
Hertuginde Meghan har allerede besøgt sine to andre protektioner, Smart Works, der hjælper langtidsledige kvinder tilbage i arbejdslivet, og dyreværnsorganisationen Mayhew.

Læs mere om: