Gravide Meghan viser maven frem i chik kjole

Hertuginde Meghan. 

Hertuginde Meghan. 

Foto: Mega
Gravide hertuginde Meghan bar en flot designerkjole under interviewet med Oprah Winfrey.

Gravide hertuginde Meghan lægger kærligt en beskyttende hånd på sin voksende mave i et nyt tv-klip, der er blevet udsendt som foromtale for Oprah Winfreys store interview med prins Harry og hertuginde Meghan. 

Interviewet bliver sendt søndag den 7. marts klokken 20.00 på amerikanske CBS. 

Tryk her for at se klippet

Chik silkekjole

I klippet viser hertuginde Meghan sin voksende mave frem i en chik sort kjole i tre lag silke georgette, med en dyb udskæring og et flot bladmønster, der ifølge What Meghan wore, er fra italienske Giorgio Armani. 

Prinseparret under interviewet med Oprah Winfrey. 
Foto: Ritzau Scanpix

Prinseparret under interviewet med Oprah Winfrey. 

Dertil bærer hun sorte ruskindspump fra Aquazzura og en guldhalskæde fra Pippa Small med dråbeformede akvamariner samt blå topas øresmykker. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Prins Harry fortæller

I interview-klippet fortæller prins Harry, at han ikke ønsker, at historien skal gentage sig, hvilket med stor sandsynlighed er en henvisning til, hvor meget hans mor, prinsesse Diana, kæmpede med det pres, der fulgte med hendes kongelige rolle. 

I et andet klip forklarer prins Harry, hvor svært det var for hans mor, prinsesse Diana, i sin tid. 

- Jeg er bare lettet og glad over at sidde her og tale med dig med min hustru ved min side. For jeg kan end ikke forestille mig, hvordan det må have været at gå igennem denne proces helt alene for mange år siden. For det har været ufattelig hårdt for os to, men i det mindste har vi hinanden, siger han i interviewet. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden