14. jan. 2021
Af Marianne Singer

Gravide prinsesse Eugenie overrasker: Her bor hun nu

Prinsesse Eugenie. 
Prinsesse Eugenie.
Foto: Ritzau Scanpix
Ifølge flere britiske medier ser det ud til, at prinsesse Eugenie og hendes mand, Jack Brooksbank er flyttet hjem til hendes forældre, prins Andrew og hertuginde Sarah.

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank venter deres første barn i starten af det nye år og har fundet et hyggeligt og trygt sted at være i den søde ventetid.

I hvert fald skriver flere britiske medier, at det ser ud til, at prinsesseparret er flyttet hjem til Eugenies forældre, prins Andrew og hertuginde Sarah, der er skilt men bor sammen i Windsor, en lille times kørsel fra London.

https://imgix.billedbladet.dk/ny20200925-124837-1-1920x1458we.jpg
Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank ved deres bryllup den 12. oktober 2018.
Foto: Ritzau Scanpix

Flyttede hurtigt

Eugenie og Jack opholdt sig allerede under første lockdown i marts og april på det imponerende og historiske landsted med hele 30 værelser, som prins Andrew har boet i siden 2002.

Sidst på året nåede de vordende forældre efter sigende også at bo en kort periode i prins Harry og hertuginde Meghans tidligere hjem, Frogmore Cottage, ligeledes beliggende i Windsor.

Naboer til prins William

Tidligere har prinsesseparret haft deres base i en lejlighed i Kensington Palace i London, hvor blandt andet også prins William og hertuginde Catherine bor med deres børn.

Det er første gang, at prins Andrew og hertuginde Sarah skal være bedsteforældre.

Læs mere om: