19. sep. 2016
Af Marianne Singer

Grevinde Sophie af Wessex: Sådan kom jeg i topform som 51-årig

Grevinde Sophie af Wessex
Foto: AOP
I en alder af 51 år har grevinde Sophie af Wessex kastet sig over cykelsporten for en god sags tjeneste og er nu i fantastisk god form.

Efter knap 5.000 kilometer i sadlen, 176 timers ekstra træning og adskillige voldsomme fald er grevinde Sophie af Wessex klar til en af sine største udfordringer.

Fra den 19. september vil grevinde Sophie af Wessex, 51, forsøge at cykle godt 700 kilometer henover syv dage.

Turen begyndte mandag fra Holyroodhouse i Edinburgh, dronning Elizabeths skotske residens, og skulle gerne ende på Buckingham Palace i London.

Grevinde Sophie af Wessex
Foto: AOP

Både grevinde Sophies mand, prins Edward, og hendes svigerfar, prins Philip, var med til at sende grevinden og de øvrige cyklister afsted.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys flotte sko

Grevinde Sophie af Wessex cykler for en god sag

Indtil nu har grevinde Sophie af Wessex ellers kun hyggecyklet med sin to børn, Lady Louise, 12, og otte år gamle James, Viscount Severn.

Grevinde Sophie af Wessex cykler løs i en god sags tjeneste, idet ungdomsprogrammet Duke of Edinburgh Awards Scheme fejrer 60 års-jubilæum i år.

LÆS MERE: Grevinde Sophie af Wessex roser svigermor

I den forbindelse har velgørenhedsorganisationen, der blev grundlagt af prins Philip i 1956, bedt sine støttere om at tage en "diamant-udfordring" og teste dem selv mentalt og fysisk og på den måde indsamle penge.

I bedre form end nogensinde

- Da jeg fortalte min familie, hvad jeg planlagde, tænkte de helt klart, at jeg var ret skør, og jeg er ikke sikker på, at de i første omgang tog min plan seriøst, fortæller grevinde Sophie af Wessex til Daily Mail og understreger, at hun nu efter seks måneders træning er i bedre form end nogensinde.

Grevinde Sophie af Wessex
Foto: AOP

Læs mere om: