24. nov. 2014
Af af Josephine Christine Hald. Oprindelig engelsk version af Rikke Oberlin Flarup

Grevinde Sophie viser sine syfærdigheder frem

Grevinde Sophie koncentreret ved symaskinen
Grevinde Sophie koncentreret ved symaskinen
Foto: AOP
Grevinde Sophie af Wessex prøvede kræfter med syning, da hun besøgte London College of Fashion i torsdags.

I marts 2013 blev det annonceret, at grevinde Sophie af Wessex ville blive den første protektor for London College of Fashion, og i torsdags besøgte grevinden den anerkendte skole for at prøve kræfter med syning og for at promovere kampagne, “Better Lives”.

Kampagnens budskab er at bruge mode til at ændre verden ved at reducere industriens miljømæssige fodspor og ved at hjælpe dem, der har brug for det.

Grevinde Sophie har været med til at promovere kampagnen siden starten af sit protektorat ved at besøge forskellige projekter, der er blevet lanceret i forbindelse med kampagnen. Blandt andet et program, der fokuserer på undervisning i mode i fængsler og undervisning i bæredygtighed for virksomheder.

Torsdag sidste uge var den 49-årige grevinde så på besøg på skolens campus på Lime Grove, hvor hun blandt andet mødte nogle af de nuværende studerende og så det, de arbejder på lige nu. Grevinden fik også mulighed for at vise sine egne evner, da hun testede de forskellige teknikker på en industrisymaskine. Det er ikke første gang, at grevinde Sophie har vist, at hun kan sy, for tidligere på måneden syede hun de sidste par sting på et quilt til velgørenhed.

Grevinden af Wessex så forrygende ud under besøget. Den stilfulde Sophie havde en grå Marilyn kjole på fra Diane von Furstenberg, og hun havde sat en Sophie Habsburg clutch til. Hun gjorde looket komplet med et par nude stiletter i ruskind fra L.K. Bennett, øreringe fra Heavenly Necklaces og et lyseblåt tørklæde.

London College of Fashion uddanner og støtter designstuderende, og blandt deres tidligere studerende finder man designer Jimmy Choo og model og designer Alek Wek.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

https://imgix.billedbladet.dk/sohie-wessex-syer_450_aop.jpg
Grevinden beundrer sit arbejde.
Foto: AOP

Læs mere om: